Prindeti idea: Vizualizati miscarile

2018-06-14

Un experiment timeSSD® a inceput pe 14 iunie 2018, in comun cu participarea a peste 200 de studenti cu ID @nift.ac.in (NIFT – National Institute of Fashion Technology), India, pe baza initiativei Prof. Dr. Prabir Jana.
In cadrul celor 30 de zile planificate, fiecare student in stagiu va efectua studii de pe operatiile executate in liniile de productie si va realiza analize separate cu timeSSD® pe inregistrarile video.
Experimentul ofera studentilor un instrument pentru practicarea exercitiilor de vizualizare a miscarilor si teoria invatata este pusa in practica.
In calitatea de dezvoltatori ai sistemului, cautam sa invatam din acest experiment despre cat de mult este nevoie de scolarizarea utilizatorilor (studentii nu au fost scolarizati in utilizarea timeSSD®).

De asemenea, asteptam sugestii pentru cresterea satisfactiei utilizatorilor.
Accentul pe parcursul proiectarii timeSSD® a fost acela de a crea un sistem de timpi predeterminati pentru miscari (PMTS) colaborativ, fara licenta de utilizator, utilizabil cu investitie zero, usor de inteles si simplu de a utiliza.
La cateva saptamani dupa terminarea experimentului, vor fi publicate rezultatele sintetizate, referitoare la performantele timeSSD®.