timeSSD® – Instruirea Studentilor

2018-10-26

Incurajati de rezultatele experimentului timeSSD® desfasurat recent cu studentii NIFT (India), am inceput un nou proiect, un curs de formare online specializat, cu 7 studenti voluntari:

Aditya Mahapatra NIFT New-Delhi MFT
Ashish Gupta NIFT Jodhpur BFT
Ashwini Anand NIFT New-Delhi BFT
Harsh Joshi NIFT Kolkata BFT
Karan Sharma NIFT Jodhpur BFT
Pragati Mohapatra NIFT New-Delhi BFT
Priyabrata Mondal NIFT New-Delhi MFT

In perioada 21 octombrie – 20 decembrie 2018, se desfasoara sesiunile online de formare prin webinar, cu accent pe practicile de analiza a miscarii cu timeSSD® pentru a avea cunostințele studentilor perfect pregatite pentru industrie.

Din ianuarie pana in aprilie 2019, acesti studenti vor fi plasati in diferite organizatii in sincron cu perioada de proiect la NIFT.

Studentii vor realiza un proiect avand ca obiectiv utilizarea adecvata a timeSSD® pentru calcularea SAM (norma de timp) a operatiilor de confectionat in conditii practice.

Compania primitoare va beneficia de studenti instruiti in timeSSD® respectiv de utilizarea gratuita a softului pentru a explora potentialul de utilizare in organizatie. Studentul va fi indrumat pe durata proiectului de un expert timeSSD® precum si de membrii facultatii NIFT – India.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.