Norada

“Norada” – a J &R Enterprises csoport tagja és a „Seroussi” márka gyártója – a GDP-t választotta a termelés teljes informaciós fluxusának kezelésére.
A gyártási technológiák, az ügyfélrendelések valamint a termelési rendelések, nyersanyagok, anyagok, kiegészítők és kész termékek kezelése, a fogyasztások, a közvetlen költségek ellenőrzése és a termelési adatok valós időben való begyűjtése – 750 db eszköz felhasználásával a munkahelyeken – az egyéni és csoportos hatékonyságok on-line követése mind a GPD kötelessége.
Az elvégzett munkadíj, a holtidők okai, a termelési vonalakon bekövetkezett leállások valós időben követhetőek, hogy lehetőség legyen az azonnali közbelépésre.
A hatékonyság valamint a közvetlen költségek szintetikus és részletes elemzése (anyagok és munkadíj) könnyen elérhető a gyár menedzsmentje számára a felhasználó által konfigurálható jelentések többfélesége és ergonómiája által.
A feladatok teljesítése céljából, a GPD a Microsoft SQL szerverek skálázási lehetőségein alapul és a kommunikációs szerverek kiegyensulyozott elosztásával az on-line terminálok közt.