O lume avand preocuparea pe care o merita resursele

Furnizam solutii software pentru industria confectiilor din anul 1992

Profil companie

Scopul nostru este de a oferi informatiile utile in momentul potrivit, necesare deciziei corecte.

Astailor Shine dezvolta si furnizeaza solutii software integrate dedicate proceselor de productie si business din industria textila, pielarie, confectii si tricotaje.Pentru controlul eficientei productiei timpii de executie standard / de referinta sunt incluse in sistemele livrate.
In calitate de partener JobRouter® furnizam solutii de automatizare a proceselor de business, in orice domeniu, bazat pe sistemul de management al fluxului de lucru JobRouter®.
Pentru investitorii in energie regenerabila oferim consultanta in dezvoltarea proiectelor fotovoltaice si servicii de management in operarea capacitatilor aflate in functiune.

Istoric

Astailor Shine continua dezvoltarea si extinderea solutiilor software DataS si SSD (Standard Sewing Data), fiind utilizate in lumea intreaga de mii de producatori din industria textila.
Automatizarea proceselor de business bazat pe sistemul de management al fluxurilor de lucru este o extensie fireasca a activitatii de baza.
Din anul 2013 prin consultanta si serviciile prestate Astailor Shine contribuie la constructia si operarea parcurilor fotovoltaice.

 • INDUSTRIA TEXTILA

  Membru in grupul restrans a celor cu expertiza si care totodata detin baze de date cu timpi standard de executie, calitati necesare definirii corecte a metodelor de lucru / operatiilor.
  Lider regional in solutii software dedicate managementului productiei in industria de confectii si tricotaje. Tipurile de sisteme dezvoltate : SFC, MES, ERP. Implementarea solutiilor include consultanta in organizarea productiei, personalizarea softurilor, training utilizatori, mentenanta si suport on-line.

 • MANAGEMENTUL FLUXULUI DE LUCRU

  Analiza proceselor de business sunt parte a procesului de implementare a solutiilor software Astailor Shine, de la inceputuri. JobRouter® este solutia flexibila de management al fluxului de lucru utilizata pentru automatizarea atat a proceselor orientate pe documente cat si a celor orientate pe date.

 • ENERGIE REGENERABILA

  Prestator de servicii de consultanta si management pentru: dezvoltarea prin SPV a proiectelor fotovoltaice, tranzactionarea proiectelor, fezabilitatea, proiectarea, autorizarea, constructia si operarea centralelor electrice.

0
DE ANI

experienta in industria confectiilor

140
LICENTE

de utilizatori instalate si “pay per use” inregistrate

0
TARI

cu partenerii nostrii

Lucreaza pentru noi!

Bucura-te de recunoasterea rezultatelor tale!

Contacteaza-ne