Confirmat de practica studentilor de la NIFT: timeSSD® nu necesita instruire

2018-09-10

Experimentul comun al studentilor de la NIFT – India si timeSSD®, care s-a derulat intre 14 iunie – 31 iulie 2018, a demonstrat “presimtirea” Prof. Dr. Prabir Jana, ca pentru utilizarea timeSSD® este suficient sa stapanesti conceptul … sau citat dintr-un e-mail de feed-back al unui student: “timeSSD, un MTM-2 redefinit conform stadiului actual al tehnologiei,  nu este mai putin decat o bijuterie pentru un inginer industrial”.

Suntem extrem de recunoscatori atat initiatorului experimentului Prof. Dr. Prabir Jana, cat si tuturor studentilor care au fost interesati, au efectuat experimentul si ne-au transmis  parerile  – inclusiv pentru cele exprimate prin critica.

Suntem bucurosi sa anuntam si sa-i felicitam pe urmatorii trei studenti:

  1. Aditya Mahapatra Delhi, MFT
  2. Priyabrata Mondal Delhi, MFT
  3. Bittu Singh Gandhinagar, BFT

In plus suntem bucurosi sa aratam recunoasterea noastra si dorim sa mentionam urmatorii studenti:

  • Ankit Kumar Gandhinagar, BFT
  • Ashwini Anand Delhi, BFT
  • Ankit Saluja
  • Karan Sharma Jodhpur, BFT
  • Radhe Kumar

Pentru stimulare experimentului timeSSD® a oferit o recompensa, in premii, primilor trei studenti care vor reusi sa analizeze corect operatia de cusut.

Dl Laszlo Szabo, directorul executiv al DataS, va inmana certificatele in data de 14 septembrie 2018, cu ocazia vizitei sale la NIFT Delhi.

Au inceput 54 de studenti, 38 s-au inregistrat dintre care 18 studenti au finalizat experimentul.

Studentii au lucrat la 565 de operatii in timeSSD®, din care au salvat in sistem 117 de metode si au atasat la 68 de metode inclusiv inregistrarile video corespunzatoare de la locurile de munca. Au apelat la echipa de support timeSSD® 17 studenti, din care 3 studenti au solicitat doar regulamentul experimentului, de fapt intrebari referitoare la soft s-au primit de la 14 studenti.

Din cei 14 studenti, 8 studenti au finalizat experimentul.

56% dintre studentii care au finalizat experimentul nu au avut niciun contact cu echipa timeSSD®, si-au indeplinit sarcinile fara nicio intrebare adresata echipei de support.

Dl. Bela Marthi, consultant timeSSD®, a analizat in detaliu toate operatiile si inregistrarile video incarcate in sistem. Principalele criterii au fost abordarea profesionala din partea studentilor si respectarea regulilor experimentului.