Fedezzen fel új perspektivákat a termékek kivitelezésében.

Növelje a hatékonyságot modern tehnologiával.

A gyártási és működési teljesítményt növelő szoftver megoldás

Varrodák és kötődék részére a GPD* – General Production Data – szoftvermegoldás a müködési teljesítmény növeléséhez szüséges mutatókat (KPI) és mérőszámokat biztosítja.
Eltérően a többi termelésirányítási szoftvertől a GPD a ruhaipparra van célirányosan tervezve, több mint 23 éves iparon belőli tapasztalatot tartalmaz illetve a több száz üzembehelyezés folyamán halmozódott tudásbázist.

Leírás igénylése

Hogyan támogatja a DataS GPD a hatékonyság növelést?

Gazdálkodjon az erőforrásokkal

Maximalizálja az erőforrások felhasználását a termelési kapacitás betervezésével és a munkaidő teljes kihasználásával. Tartsa ellenőrzés alatt az anyaglistákat az anyagpazarlás elkerülése céljából. Kövesse a készleteket, beszállításokat és ígéreteket a beszerzés optimizálása érdekében.


Szállitson minőséget

Őrizze meg a termékek minőségét. Határozza meg és rendszerezze a hibákat, kövesse az elvégzett műveltek statisztikai illetve probabilisztikus ellenőrzésének az eredményeit.


Egy integrált rendszer

Az integrált rendszerben az üzleti foyamatok összessége a rendszeren belül van. Egy könnyen használható rendszer lehetővé teszi a duplikált adatok megszüntetését, csatlakozást az ügyfelek rendszereivel, számviteli adatátvitelt és az Intrastat jelentések egyszerű generálását.


Tartsa kézben a költségeket

Csökkentse a leállási időket az előidéző okok azonosításával. Tervezze meg és kövesse nyomon a modell, termék és rendelés közvetlen költségeit. Szorítsa vissza a berendezések költségeit a karbantartások betervezése révén, illetve a javítási munkálatok és a felhasznált alkatrészek ellenőrzése által.


Növelje a teljesítményt

Növelje a hozamot és a hatékonyságot optimizálással és ösztönző fizetés illetve bonuszrendszerekkel. Helyesen meghatározott munkavégzési eljárásokkal és kivitelezési időkkel javítsa a munkaerő képzést.


How does DataS GPD assist you in improving efficiency?

Optimize your resources

Maximize the utilization of resources through the effective use of working time and production capacity planning. Remove material waste by defining and controlling the material consumption. Optimize supply by tracking inventories, promises and deliveries.

Control your costs

Reduce downtime (off-standard) by identifying its causes. Plan and track direct product costs, order and model. Reduce equipment costs through planned interventions and followed revisions (both the services executed and parts used).

Deliver quality

Track and easily maintain product quality by defining and structuring defects and by quality control operations executed by probabilistic and statistical methods.

Improve performance

Increasing yield and efficiency through optimization of labor incentives and bonus systems. Staff development through methods of implementing well-defined normal time (SAM) and by monitoring the execution times.

One integrated system

An integrated system means all business processes in a complete assembly. An easy to use system allows removing duplicates, connections with partners’ systems, accounting data transfer and generating Intrastat reports.

Igényeljen egy ingyenes tanácsadást

Adja meg az alábbi adatokat ahoz, hogy a szabad ruhaipari szakértőnk kacsolatba tudjon lépni Önnel egy ingyenes termelésszervezési és hatékonyságnövelési tanácsadás időpontjának az egyeztetése céljából