Descoperiti noi perspective in executia produselor

Cresteti eficienta cu noile tehnologii.

Solutia software pentu cresterea performantei de operare si fabricatie

Pentru producatorii de confectii textile si tricotaje solutia software GPD* – General Production Data – furnizeaza indicatorii de performanta (KPI) si metricile necesare cresterii performantelor de operare. Spre deosebire de celelalte softuri dezvoltate pentru managementul productiei GPD este un sistem prietenos, special proiectat pentru industria confectiilor, include experienta a peste 23 ani in industrie si know-how acumulat prin implementarile realizate la sute de fabrici.

Solicita descriere

Cum va asista DataS GPD in imbunatatirea eficientei?

Optimizati resursele

Maximizati folosirea resurselor prin utilizarea efectiva a timpului de lucru si planificarea capacitatiilor de productie.
Eliminati risipa de materiale prin definirea si controlul consumelor de materiale.
Optimizati aprovizionarea prin urmarirea stocurilor, promisiunilor si a livrarilor.


Furnizati calitate

Urmariti si mentineti cu usurinta calitatea produselor prin definirea si structurarea defectelor respectiv controlul calitatii operatiilor executate prin metode probabilistice si statistice.


Un sistem integrat

Un sistem integrat inseamna toate procesele de business intr-un ansamblu complet.
Un sistem usor de utilizat va permite eliminarea duplicatelor, conexiuni cu sistemele partenerilor, transfer date in contabilitate si generare rapoarte Intrastat.


Mentineti controlul costurilor

Reduceti timpii de stationare (off-standard) prin identificarea cauzelor generatoare.
Planificati si urmariti costurile directe pe produs, comanda si model.
Reduceti costurile cu echipamentele prin revizii planificate si interventii urmarite (atat serviciile executate cat si piesele de schimb utilizate).


Cresteti performanta

Cresterea randamentului si eficientei prin optimizare, manopera motivanta si sisteme de bonus.
Dezvoltarea personalului prin metode de executie bine definite cu timpul normat (SAM) si prin monitorizarea timplului de executie.


Cum va asista DataS GPD in imbunatatirea eficientei?

Optimizati resursele

Maximizati folosirea resurselor prin utilizarea efectiva a timpului de lucru si planificarea capacitatiilor de productie. Eliminati risipa de materiale prin definirea si controlul consumelor de materiale. Optimizati aprovizionarea prin urmarirea stocurilor, promisiunilor si a livrarilor.

Mentineti controlul costurilor

Reduceti timpii de stationare (off-standard) prin identificarea cauzelor generatoare. Planificati si urmariti costurile directe pe produs, comanda si model. Reduceti costurile cu echipamentele prin revizii planificate si interventii urmarite (atat serviciile executate cat si piesele de schimb utilizate).

Furnizati calitate

Urmariti si mentineti cu usurinta calitatea produselor prin definirea si structurarea defectelor respectiv controlul calitatii operatiilor executate prin metode probabilistice si statistice.

Cresteti performanta

Cresterea randamentului si eficientei prin optimizare, manopera motivanta si sisteme de bonus. Dezvoltarea personalului prin metode de executie bine definite cu timpul normat (SAM) si prin monitorizarea timplului de executie.

Un sistem integrat

Un sistem integrat inseamna toate procesele de business intr-un ansamblu complet. Un sistem usor de utilizat va permite eliminarea duplicatelor, conexiuni cu sistemele partenerilor, transfer date in contabilitate si generare rapoarte Intrastat.

Rezervati o consultatie gratuita

Trimiteti-ne datele de contact si unul dintre expertii nostri in organizarea productiei va lua legatura cu Dvs. pentru a programa o consultatie gratuita.

Rezervati o consultatie gratuita

Trimiteti-ne datele de contact si unul dintre expertii nostri in organizare productiei va lua legatura cu dvs. pentru a programa o consultatie gratuita.